User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blank Screen anyone
12-16-2009, 03:55 PM
Post: #1
Blank Screen anyone
I installed everything Morpheus included..I get all the servers check...but when I selected one, any of the servers and I get a blank screen..32 XP
hmm help please I need my mind in the dream world again!!any assistance would be greatly appreciated. Thank you
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-16-2009, 11:04 PM
Post: #2
RE: Blank Screen anyone
I guess that's about eight hours. Do I win anything, Morpheus?

[Image: Dee.jpg]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-16-2009, 11:11 PM (This post was last modified: 12-16-2009 11:13 PM by Gerik.)
Post: #3
RE: Blank Screen anyone
Your video card drivers up to date? Try reinstalling all the files again (I know, SO DIFFICULT)?

*FAQs List: Read Here First Before Posting Or You Get Raped In The Face
[Image: 2hmoqr5.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-16-2009, 11:51 PM
Post: #4
RE: Blank Screen anyone
(12-16-2009 03:55 PM)ajtaylor20 Wrote:  when I selected one, any of the servers and I get a blank screen..32 XP
If you could choose char, as stated on this thread and some more (starting to make a stack) means that you are doing it wrong.
Following my instructions should autoload the thing with a preselected char.

I would redo the full thing, as gerik stated.

(12-16-2009 11:04 PM)Agent Pace Wrote:  I guess that's about eight hours. Do I win anything, Morpheus?
[Image: you_won.png]
Tongue

[Image: morphsig1.png]
[Image: ubd8457.png]
http://twitter.com/johnkussack [twitter]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-16-2009, 11:53 PM
Post: #5
RE: Blank Screen anyone
(12-16-2009 11:51 PM)Morpheus Wrote:  
(12-16-2009 03:55 PM)ajtaylor20 Wrote:  when I selected one, any of the servers and I get a blank screen..32 XP
If you could choose char, as stated on this thread and some more (starting to make a stack) means that you are doing it wrong.
Following my instructions should autoload the thing with a preselected char.

I would redo the full thing, as gerik stated.

You sure? Because I can get on and I still get the character select screen, with no problems.

*FAQs List: Read Here First Before Posting Or You Get Raped In The Face
[Image: 2hmoqr5.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-16-2009, 11:56 PM
Post: #6
RE: Blank Screen anyone
matrix2.bat, if executed has "-char loluser -pwd lolpass"

so if following the guide, and using the bat file.. it works as that.

of course you can login if you edit matrix2.bat or create manually the link to the matrix2.exe

Anyway i dont use the bat anymore, but that's on my version and that things... xD.

[Image: morphsig1.png]
[Image: ubd8457.png]
http://twitter.com/johnkussack [twitter]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: